RAKTÉRHŰTÉS

Segítséget nyújtunk

Diagnosztika

Tisztítás

Feltöltés

Javítás

Márkafüggetlen szerviz

Biztosan mindenki ismeri Willis Carrier nevét.

Lehetővé tette számunkra, a mai kor szinte elengedhetetlen rendszerét, a légkondicionáló használatát, melyet 1902-ben tervezett és manapság sok zárt tér hőmérsékletét szabályozza.

Elősegítve ezzel a biztonságos közlekedést, hűtést igénylő termékek szállítását, akár hosszabb távokra, jobb munka teljesítményt és nem utolsó sorban komfortunkat a mindennapokban.

Törekszünk...

Évről-évre igyekszünk partnereink igényeit maximálisan kiszolgálni, egyedi elképzeléseiket megvalósítani, igazodni a kor elvárásaihoz, lehetőségeinkhez mérten. Egy rövid beszélgetés során, felmérjük partnerünk – leendő partnerünk – igényeit, elvárásait, hogy számukra a legmegfelelőbb klímarendszert tudjuk tanácsolni új használóként, esetleg a meglévő cseréjeként.

A választás során fontos szempont a gazdaságosság (a klímarendszer megvásárlását és/vagy a fenntartási költségeit szem előtt tartva, optimalizálni a költségeket hosszú távra) egyszerű használat és az esztétika. Segítséget adunk, tanácsadással és ajánlatot teszünk a könnyebb döntés érdekében.

Kiválasztásuk után szakszerűen, rövid időn belül beszereljük, garanciával és bizonylattal. Továbbá felajánljuk szervizelési, tisztítási, feltöltési és javítási szolgáltatásunk lehetőségét, kedvezményes áron.

Segítünk...

Bizonyos élelmiszereknek hűtésre illetve fagyasztásra van szüksége, hogy minőségüket megtartva eljussanak az üzletekbe, majd a vásárlókhoz. Olyan eszközökre, megbízhatóan működő hűtött raktérre van szükség, ami garantálja, a szállítmány minőségromlása nélküli, rövid és hosszú távú, belföldi és külföldi szállítását.

 

Ezért Cégünk hátteret és segítséget nyújt, azon vállalkozások, vállalatok számára, biztosítva raktérhűtő berendezésük szervizelését, karbantartását, tisztítását és javítását, rövid határidővel. Megfelelően képzett, tapasztalt és regisztrált szakemberek várják, kellően felszerelt szervizünkben.

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

Klímát tisztítunk...

Rövid ideig tartó művelet.

Meggátolja a baktériumok, gombák, mikroorganizmusok elszaporodását.

Megszünteti a kellemetlen szagokat a raktérben, amit az elszaporodott gombák okoznak. Ez által megóvhatjuk szállítmányuk biztonságát, higiéniáját. Tervezhető munkafolyamat, de bizonyos időközökben el kell végezni (ajánlott)!

Őrizze meg

szállítmánya minőségét!

Legyen Ön is partnerünk...

CNG Hybrid Kft.

"Olcsó... Öko.... Tiszta..."

SZÉKHELY:

Rákóczi Ferenc u. 38

H-7056 Szedres

+ 36 20 965 82 28

info@cnghybrid.hu

© Copyright | CNG Hybrid Kft. | 2019

Biztosan mindenki ismeri Willis Carrier nevét.

Lehetővé tette számunkra, a mai kor szinte elengedhetetlen rendszerét, a légkondicionáló használatát, melyet 1902-ben tervezett és manapság sok zárt tér hőmérsékletét szabályozza.

TEVÉKENYSÉGEINK

CNG Hybrid Kft.

Gépjármű javítás

Klima

Raktérhűtés

CNG

DSG

Kapcsolat